Wat doen wij

Wij bij Veldsink Advies maken het leven van onze klanten iedere dag een beetje beter door het verlenen van financieel advies. Wij geloven dat elk contactmoment aanleiding is om de persoon achter de klant beter te leren kennen. Door oprecht te luisteren bepalen wij waar de werkelijke behoeftes liggen, juist dan kunnen we een wezenlijke bijdrage leveren aan de oplossing van financiële vraagstukken en organiseren wij financiële rust.

Face-to-face contact is een belangrijk onderdeel van onze dienstverlening. Niet alleen op het gebied van hypotheken en zakelijke verzekeringen, maar ook voor de particuliere klant zijn wij bereikbaar. Dat kan op afspraak, maar klanten kunnen ook gewoon bij ons binnen lopen. Wij kiezen voor een langdurige vertrouwensrelatie met onze klanten en bewegen mee in ontwikkelingen.

De werkwijze van Veldsink draait om persoonlijke aandacht. Wij doen graag nét iets meer. Nét iets meer dan de klant had verwacht, en nét iets meer dan eigenlijk nodig is. Het is dat beetje extra waarvoor klanten naar ons toe komen en bij ons blijven. Met onze vestigingen die verspreid liggen over heel Nederland, zijn we altijd dichtbij. Als lokaal aanspreekpunt nemen we tijd voor een persoonlijk gesprek en leggen alles uit wat de klant wilt weten.


Heeft u nog een vraag?